Українська Манітоба
-
Я так розумію він не в курсі як і шампанське пити? 😁 Ех…не ті вже коти 🐈⬛ пішли…
-
Коротко як я їв ікру перший раз
-
Він не розуміє як її їсти. Типу, його дуже приваблює її запах, але коли ікринки потрапляють у рота то він не може їх лопнути чи проковтнути, у нього в очах відображається спроба мозку розв'язати цю головоломку, у кінці кінців випльовує. Але ж пахне смачно, тому він знову хапає і так поки вони випадково таки не лопнуть чи не проковтнуться. Приблизно він з'їдає кілька ікринок за півгодини
-
Не засуджую Розумію
-
Бляха що робити з феєрверками, ска нашо оці складності…
-
Чат каже, що у місті тільки з пермітом і то у визначених місцях
-
Якесь таке сфоткав зараз на небі, сповіщення було про полярне сяйво
-
Ще ось таке знайшов legacy.winnipeg.ca/fps/FirePrevention/Regulations/Fireworks.stm?utm_source=chatgpt.com
-
Вдома можна якщо умови дозволяють. І ви власник або маєте письмову згоду власника. Але щодо загально канадських правил я не знайшов вимогу перміту, просто загальні правила. Тобто напевно поїду десь за місто. Але в мене поряд є річка і пустир от думав а там також не можна? Тимпаче я бачив як запускали люди хз коротше шо робити
-
Але треба консент власника, а якщо я десь на свободній ділянці за містом?
-
Ті у кого я купив сказали що перміт треба лише в межах міста (Вінніпегу) а за містом наче ні.
-
Я винаймаю через посередника і якось дуже не хочу трусити усю цю бюрократичну систему. До того ж не зрозуміло яке во відповідне проперті, там щось треба щоб відстань від сусідніх будівель була не менше ніж чито 30м, якщо так то не можна виходе
-
Так але треба мати відповідне проперті і дозвіл власника
-
Херня, тоді можна і з подвірʼя 🤣 раз живемо
-
Бо воно вже пів року лежить і я так і не зрозумів що і як