Українська Манітоба
-
Поїду за місто. Коротше якщо заарештують дам знати )
-
Коротше я так в не зрозумів де можна ) але знову ж таки бачив що люди запускали. Я так розумію вони просто вийшли запустили типу без пермітів з річки і все
-
Ми бельгальскі вогники палимо на бек ярді 😁
-
Долар трі, долорама:)
-
Я в них придбав
-
В мене також є. Влітку на трасі можна зустріти автобус що торгує фаєрворкс
-
В вас є корисніша?🤣 То вперед - пишіть вашу пораду. Оцінимо. Ви взагалі лікар чи проходили повз і вирішили 5 копійок вставити не по темі? Якщо серйозно то крім правильного антибіотика варіантів немає. І це мало бути зроблено ще за 12 годин до втручання. Це якщо ви маєте відношення до медицини і розумієте про що я. Ми ж не знаємо деталей, який об'єм оперативного втручання. Можливо треба було дренаж поставити.
-
В мене порада - все перевіряти, навіть рекомендації лікаря. Ви справді вважаєте що антибіотики приймати потрібно кожен раз коли оперативне стоматологічне втручання (що є наприклад видалення зубів мудрості) і ніколи не чули про дослідження, що в цьому випадку не можна сказати, що антибіотики допомагають перенести наслідки операції краще? І також може напишете в яких випадках ставиться дренаж?
-
О доречі! Слушне зауваження… Мені тут рвали всі 4 зуба мудрості нараз, теж не прописали антибіотики, тільки обезболюючі…мене більш турбувало чому не по одному рвати а всі 4 нараз! 😁 Overuse antibiotics теж не рекомендують…потім маємо резистентність в вигляді MRSA, VRE…
-
Я так розумію, видаляють одразу максимум, щоб не навантажувати зайвий раз щелепні суглоби, вони сильно болять же після) але не уявляю, як одразу видаляти 4, це місяць треба з соски харчуватися як маля? Мені місяць тому видаляли 2 з одного боку (так, видався джекпотний рік 😂), і це було доволі складно з точки зору рухливості суглобів після
-
За короткий курс антибіотикотерапії у вас не буде ні "overuse" ні резистентності. А от отримати ускладнення у вигляді ендокардиту і ін. бактерійних ускладнень ризик є. Всі чотири вісімки за один раз - це здешевлення для лікаря - простіше, не треба повторного запису, але аж ніяк для пацієнта. Для пацієнта дуже травматично. Спочатку одну сторону, потім другу. Щоб пацієнт мав одну сторону не травмовану і легше їсти. Я впевнений що вам ще й до того просто напевно видалили, без ушивання лунки і prf згустка. Кров з вени ж не брали, не центрифугували?
-
Так, заплатив тільки 410 баксів з своєї кишені. Інше покрито було з моїх та дружини бенефітів. Загальна сума вийшла 7т+ CAD
-
Вогонь! Тут в Канаді це робили?