Українська Манітоба
-
А зазвичай на які гормони та вітаміни в таких випадках здають?
-
Прошу поради, може хто чув про таку ситуацію. І як можна поступити. У мами онко в Україні, хочемо їхати на лікування в Данію. Але оскільки я маю відкриту візу КУАЕТ то чи зможу я теж поїхати з мамою на лікування та отримати прихисток там? Чи потрібно мені якимось чином закривати канадську візу і як це зробити? Бо в Данії пишуть українці, що я можу приїхати туди, але на прихисток розраховувати не можу.
-
я не знаю як там працює в Данії, але такого розуміння як "закрити візу" неіснує. Віза або є, або її немає. Десь читала, що люди робили новий чистий паспорт, але як це працює і чи взагалі працює - ніхтоне знає. Краще пищіть в групи Данії, там вам більше мені здається порадять
-
І виїзджати не обовʼязково- просто зробіть щось кардинально нове- підіть зіграйте у curling (дуже fun!! Між іншим), поволонтерте з песиками- котиками, просто зʼїздіть в якийсь абсолютно новий район. В кінці кінців, забрнюте номер у готелі і уявіть що ви у новому місті;-)
-
Натрапив на ьу серію "Сімпсонів" де дітям кажуть що вони дістали і машина розвертається і їде в Вінніпег :D
-
Бо у автора канадські горні, і Гомер то ім'я його прадіда
-
Офіційний імміграційний сайт Данії, там і на українській є інформація, може знайдете відповіді. www.nyidanmark.dk/en-GB/Words-and-concepts/F%C3%A6lles/Information-to-Ukrainian-citizens#:~:text=As%20an%20Ukrainian%20citizen%20you,your%20residence%20permit%20has%20expired.&text=You%20can%20also%20apply%20for,wish%20to%20remain%20in%20Denmark.
-
Після вчорашнього лег дей зайшло дуже непогано
-
@AnnaKWinn Hot Restorative Yoga, то як стретчінг у сауні під розслабляючу музику та інструкції тренера Маскара тільки waterproof, бо вийдеш, як я, як панда Я ще не розпробувала достатньо для абонементу, ще раз дроп-ін схожу
-
Дехто хропів, дуже розслабляє