Українська Манітоба
-
Привіт, усім! Здається кімната в саблет до 31 березня 2025 року (можливо продовжити) в 2 кімнатній квартирі. В іншій кімнаті живе молода працююча дівчина з України. Даунтаун, Maryland St. Кондиціонер, пральна машина, сушарка, телевізор. В кімнаті є ліжко (queen size), та велика шафа на одяг. Wi-Fi - безкоштовно Зручний доїзд, багато автобусних зупинок поблизу (14, 15, 33, 19, 11 та ін.) До Freshco 5хв пішки Ціна - 600 CAD + hydro (~40 - 60 CAD) • За будь-якою додатковою інформацією сміливо пишіть в приват. Оголошення тільки для дівчин.
-
Напишіть мені в приват. Я працюю в CIBC.
-
То звичайний дантист знімає. Не знаю скільки буде коштувати. Подзвоніть в декілька місць. Та і виберете. То не складна процедура 🙂 думаю недорого
-
А давайте я вам про штрафи розкажу:) В чоловіка на роботі колега їздив літом в Європу з сімʼєю відпочивати на 2 тижня, взяли машину в рент, подорожували багато… не пройшло і пів року як ось на днях отримав 2 штрафи по 100 євро з копійками за excessive speeding по хайвеям… Засмутився трошки але шо поробиш… Тому будьте обережні в інших країнах на дорогах і в Канаді знайдуть якщо що 🌝
-
Вже звик
-
Liliia взагалі реально таку суму переказати без верифікації?
-
А як знайшли? Що було б якби він проігнорував тупо?) Він же вже повернувся до Канади
-
Рентував машину по канадским правам, шо там шукати;) А от по пошті довго йшло:) Не знаю що буде якщо не заплатити 🤷🏻♀️ сказав що буде платити…
-
Я не знаю як це зробити. Але я може чогось не знаю. Тому і попросила написати, щоб розібратись і допомогти по можливості. Але ніхто не написав. Тому…
-
🗓️ 18.01 (Субота) Black & Red Party 🖤❤️ ⏰ 9:00pm - 2:00am Один з найтоповіших клубів Diablo відкриває двері для Наших Людей в самому центрі міста! 🌟 Цей вечір буде сповнений стилю, драйву та незабутніх вражень. Не пропустіть можливість відчути енергію кольорів пристрасті разом із нами! 🎉 📍 441 Main St. — DIABLO CLUB 💵 Entry: $15 (Тільки готівка) 💰 Бар: 🥃🍺🍹🍷 Картка та готівка 🎧 Line Up: 🎧 DJ Artemenko 🎧 DJ Noise Дрес-код: Black & Red — бажано, але не обов’язково. Чорний для елегантності 🖤, червоний для пристрасті ❤️. Додайте трохи стилю та станьте частиною вечірки! Чекаємо на вас!✨
-
Ай, весь жарт зіпсували… що за людина 😔
-
Поїдемо, що тут цікавого. Не потрібні Канаді люди які платят податки - ну ок, що тут зробиш, завозьте індусів. Досвід є.