Українська Манітоба
-
Бачила в Тімсі індійців і українців разом працюють:)
-
Не знаю звідкіль беруться усі ці дурні міфи про «ледащих» людей інших національностей. Люди є люди, усі однакові
-
Трюдо індіанцям дома подарував, грошенятка кожного тижня відправляє пачками, а українцям бідним нічого, працювати змушують та за їх налоги наркоманів годують🤬
-
Там де я працює настільки інтернаціональний стаф що важко уявити, я вже не на колір шкіри не звертаю уваги не на національність, взагалі don’t care, мені головне щоб людина прийшла і робила як треба по стандартах, правилах та техніки безпеки, все! Невже національність має значення? Риторичне питання…
-
У мене просто особисте ставлення таке до індусів. Я з ними працював з 2019 року. Тому це тільки мій і мій негативний досвід
-
Трамп, Трамп і ще раз Трамп!
-
Пан Кавун, ви серйозно чи шуткуєте?;)
-
Ну тут трішки шкода дійсно😟
-
Ви що!? Він від гикавки ледве не помер;) так ми його тут згадували і американців сусідів…
-
Ой да таке враження, що тут дійсно такі люди є у чаті, у мені тільки одне питання виникає, куди скинутися на квиток до Німеччини в один кінець, щоб сиділи собі на пособії у бараці та Трюдо мого не чіпали🥰
-
В імміграційному чаті все чітко! Там всім на Трампа 🤧 люди зосередженні на PR, MPNP, eCorp…дай Бог щоб всі отримали! 🙏