Українська Манітоба
-
Я кури купую у Стоні Маунтейн на фермі, 2,40 за lb. Знайшла фермера з телятиною, але за 1/4 корови 1100 дол трохи жаба душить віддати одразу.
-
Чи виходе телятина дешевше , ніж брати ту ж кількість у супермаркеті? В мене нема , якщо чесно, жодного переживання за якість мʼяса , молока або яєць у сумермакеті . Тому що вони будуть локальні , а ось якщо трошки дешевше , то чому б і не підтримати саме фермера , замість корпорації
-
Памʼятають лише «старожили» із новоприбулих 😅 Невже це так давно було)
-
Для мене купити з ферми чи на ярмарку то як в бабці на базарі ☺️ Все свіженьке і домашнє. Те що я знайшла то 6 дол за lb , це 1/4 корови. Але то ж з кістками. Не знаю чи вийшло б дешевше ні у магазині. Але я знаю яка то важка робота, тому думаю що як куплю напряму в них, то вони більше зароблять, бо ж без посередника.
-
Ну це десь тема зими-весни 23 якраз була 😅
-
Блін, пані, будьте обережні, я так думала про канадців з українським корінням, а потім один дядя натякнув мені на якісь актівітіс, а я кажу бабкі впірьод, а він каже що «I can’t do this to a married woman», а я кажу ??????тобто актівітіс нормально??????? Дурачьок