Українська Манітоба
-
Доречі , дякую що розповіли про ото гулькі вдома . В мене закрився гештальт, зішовся пазл не розгаданий . На грудень місяць , в нас на health and Safety було багато приділено уваги про як раз те, як гуляти на вечірках вдома . Мене прям тоді трошки трігернуло, мол якого це хера , дорослим людям , кажуть що та як робити , по за робочий час . А ось воно що, це корпоратив домашній
-
Бути красивою 🥺😅 Основні нелегальні /легальні роботи для іноземців, з великими грошами : Ескорт/ктв (більше для дівчат , але і хлопцям знайдеться місто) Моделі Актори (масовка і більшості , або реклама) Вчителя / тютори (англійська в більшості ) Тренера (ну то до вчителів) Дуже мало народ дійсно у бізнесі , там продаж, заводи , закупки, логістика-але там треба знати мову , та грошей дуже мало
-
Ну ми з моїм колективом вже так давно робимо 😁 нам і дозволу нетреба:)
-
Що саме дивно? Ну це так само як би ви запросили своїх друзів додому. Чи ви про щось інше ?
-
$200 на годину з білим обличчям, цікаво що саме треба робити?;)
-
Ну це трошки того…дивно як на мене 🙈
-
Ок зрозуміла, ескорт вже всьо в моєму віці 😁
-
І хтось замовляв жирних зрадниць?🌚
-
Дивно, що на роботі , оно як Ерік написав, розповідають як гуляти дорослим людям Я саме до цього
-
Тобто сидів без роботи?😜
-
Тобто ти збирав жирних зрадниць і розробляв маршрути їхніх замовлень, їздивши по місту на мінівенчику, обклеєним рекламою?)🤣