Українська Манітоба
-
Цікава інформація для тих, хто працює або планує працювати в UBER🚕 Я можу💪🏻 схвалити кредит💵 на будь-який авто🚖 без початкового внеску і якщо у вас немає офіційного доходу зі щомісячним платежем всього🫰450-650$ на місяць🌙 Умова лише одна: відсутність прострочення за кредитними картками 💵🤝👍🏻 🇺🇦431 792 77 99 Yurii 🇨🇦2150 McPhillips Nissan Winnipeg
-
Це ж так круто, що ніхто не напружує ніякими обовʼязковими корпоративами. Мене колись шеф попросив піти зі своїм робочим зумом в іншу переговорну кімнату, тому що у великій кімнаті їм треба було зробити репетицію танцю креветок на корпоратив 🙄 реально костюми пошили, очі креветок робили з бісеру. Дорослі люди, у них діти, кредити, все таке. Ну я недовго там пропрацювала)
-
Открыта вакансия для удалённой работы на биржевых платформах с гибким графиком. Обучение бесплатно, опыт не обязателен. 📌 Утренняя смена (6:30–11:30) — $170/день 📌 Вечерняя смена (17:30–22:30) — $200/день Для подробностей пишите в личные сообщения!
-
Як все гармонійно на цій світлині: звабливий десерт, мотивуюче-оптимістичний напис на кружечці.. а фігурки принцесок Діснея на фоні -ще той шарм🥰
-
Apple.com?
-
А ок, affirm переважно так має
-
ем, до якого moon? падіння на $20 в порівнянні з минулим тижнем
-
Доброго ранку) Спільното, чи не підкажете, де можна полагодити механічний наручний годинник -замінити шкіряний ремінець, бо порвався ?
-
Так було 117)
-
так було 148)
-
Вже вже по 124
-
Ну воно на очах росте Аж шкода що немає грошей купити трошки