Українська Манітоба
-
Вибачте, але то ви написали, що кожен потрібен працювати якомога більше, за як найменші гроші. Тому я перепитую то і хочу з'ясувати то така філософія і ви так само працюєте за мінімалку або ви лише даєте такі заклики в чаті. Чи ви мали на меті інше, а текст вийшов не про те що хотіли донести?)
-
Ні,ми орендували житло,тому переїхали в своє орендоване
-
Футболки я роблю в збиток, а всі кошти на Притулу. І хто занижує ставку? Люди по приїзді сюди розпочинали з мінімалки але не всі і це нормально. Ставте цілі перед собою, не бійтесь роботи, але і не знецінютюте те чого люди тут змогли добитись
-
Так, багато компаній мають hiring freeze, ІТ гіганти звільняли людей. Але багато і набирають. За останні 5 років у Вінніпезі відкрилося купа ІТ компаній. Звичайно, що конкуренція велика. Такий час на ринку, нічого не поробиш. Це то саме, як казати, що ставки на іпотеку пішли вгору. Ринок диктує свої умови. Щодо непопулярності Внніпегу для ІТ імміграції, дивно, бо через імміграційну підтримку КУК пройшло сотні людей, і кожен другий фактично працює в ІТ.
-
Найперше це англійська мова та правильне резюме з описом ваших скілс та проектів. Але найосновніше, потрібно знайти, хто зробить референс для вас у своїй компанії. Що це означає? Ваше резюме гарантовано потрапить до рекрутерів, але рекрутер вже сам буде вирішувати чи телефонувати людині. З досвіду: я дав референси 5 людям з цього чату, то тільки 1 телефонували, скрініг інтерв'ю. Чи буде дальше технічне інтерв'ю, невідомо 😁 Потрібно набратися терпіння і подаватися на всі можливі вакансії. Ага, забув. Профіль в LinkedIn маю бути зроблений професійно. Вакансія у моїй компанії Check out this job at Varian: www.linkedin.com/jobs/view/3419282891
-
Цікавить питання по пошуку роботи як Software Developer у Вінніпегу. Якщо хтось зможе поділитись власним досвідом, як вдалось пробити ту кригу? Можливо є речі на які варто звернути увагу, якась специфіка.
-
Дякую
-
Тобто ви, вже кілька років в Канаді і максимально багато працюєте і якомога знижуєте свою ставку? "Ні не треба мені ті кляті 25$ за годину, давайте мені 11.95!! І ще я буду працювати кожен день 3 години безкоштовно!!" - саме так ви себе поводите? Та футболки круті робите за безцінь, бо це не для підробітку, а чисто щоб більше попрацювати? Ви таке мали на увазі чи я щось плутаю з ваших слів? І всі повинні так робити?
-
телефонуємо щотижня, кажуть "чекайте"
-
Навіть якщо так, то це не місце для такого обговорення. Тут намагаємось надавати інформацію про життя в Манітобі, а не обговорювати закони України. Будь ласка, не перетворюйте чат на базар. Новеньким дуже важко знайти необхідну інформацію.
-
Доброго ранку, куди можна поскаржитися ? четвертий місяць не видають SIN номер