Українська Манітоба
-
Дівчата, шукаємо собі в команду кондитера! Обов’язкові умови - ви пекли торти, добре їх пекли на замовлення, розумієте процеси Робота завжди в суботу і неділю Також в будні дні, 2 вихідних, вони у нас фіксовані В будні з 7 по 3 В вихідні з 6 по 2 Знання англійської обов’язкове Команда у нас - майже всі українки, але ви маєте розуміти власницю бізнесу Ось ця кондитерська Baked Expectations +1 204-452-5176 maps.app.goo.gl/hNmLDvmAagyjenEq5?g_st=ic Я тут працюю з червня Присилайте ваше резюме на цю пошту: [email protected]
-
Вітання всім! Вибачайте що трохи не по темі. Чи є тут хтось хто в ІТ працює в Вінніпегу, ну або загалом в Манітобі, хочу порадитись по деяким питанням.
-
І справді цікаво) Як прийде паспорт, скинете фото його зовнішнього вигляду?)
-
Так вийшло, що мій чоловік і ще 7 його товаришів служать у чернівецьких військкоматах. Знаю від першого лиця кого і як зупиняли і кому дають повістки. В першу чергу шукають офіцерів, які не з‘явились адже вони зобов‘язані. Їм загрожує кримінал. Вони давали присягу.
-
вітання всім! Чи є тут хтось хто в ІТ працює в Вінніпегу, ну або загалом в Манітобі, хочу порадитись по деяким питанням.
-
А навіщо всім знати правду? Щоб впав дух?
-
ЗМІ довіряти не можна особливо марафону , війна вона без правили !Чому не кажуть скільки в нас втрат , бо то СТРАШНІ ЦИФРИ !!!! Спочатку подумайте скільки вже на війні , скільки поранених , в полоні , вбитих ! А потім питання чому на вулиці роздають повістки само відпаде !!!!!
-
Ну якщо комусь правда в очі колить то чому ж ні? 😂