Українська Манітоба
-
Але як весело дивитися , коли у українців , яких впустили сюди , та прийняли прям з відкритими обіймами , бикують , що їм «індуси» око жмуть . А індійці поді пройшли через 10 колів пекла, знають мову , та все ж такі імігрували сюди на загальних підставах .
-
Видалив не що давно анкету, то не знаю. Ну так, це насправді серйозна річ.
-
До речі! У мене є приятелька, американка, вони з чоловіком іммігрували сюди по закритому wp (чоловік має церковну посаду). Вчора я дізналася, що для подання на PR в Канаді вони здавали мовні тести 😁 обидва виросли в Далласі
-
Бикують як правило тут то це "титульна нація", що їх навіть чорношкірі бояться.
-
Якщо на високу посаду можна без освіти , то туди можуть своїх за уши тягнути всі, хто у позиції тягнення за уши . Але це не каже , що посада передбачала медичну освіту та десять дипломів , а індієць взяв індійця чисто так , поржать. Такого тут нема. Тягнуть то тягнуть, але по критеріям.
-
Ну звичайно, як би ми як і в Індії англійську так вивчали з 4-х років, то було би так же просто. Ще й в них англійська 2-га офіційна. А багато українців аби як вчили ту англійську навіть не знаючи для чого. І лише зараз у багатьох прийшло усвідомлення що вона необхідна.