Українська Манітоба
-
Це шо вже над нами тут літає?🫣
-
www.gpb.org/news/2023/02/11/the-us-military-shot-down-unidentified-object-over-canadas-yukon-territory
-
Насправді, багато таких вакансій, для цього потрібно будувати власну нетворк, щоб люди про вас знали. Розіслати кілька десятків резюме саме на позиціях supply chain management, procurement, написати про себе короткий пост на LinkedIn тощо. Є компанії у Вінніпезі, які торгують з цілим світом, люди кілька тижнів у відрядженні у Європі чи Близькому Сході.
-
Усе просто. Вони пропонують будинки в найжахливіших районах, кажучи, що це прекрасний район, люди заселяються і тільки потім розуміють де вони. В нас ситуація була аналогічна. Ми їм дзвонили після цього. Вони говорили "нічого не знаємо". Хоча ми уточнювали кілька разів та просили нормальний район. За підсумками ми живемо в North End
-
так, у львові нетворкінг називають кумівство і все життя мені особисто вчили , що всі хто залітає на роботу, по знайомству( по рекомендації) ну, власне по нетворкінгу, всі ці люди, кхм недобросовісні. А реальні пацани всього добиваються самі і водиночку) Щас я розумію , як неправе суспільство навколо мене було і давали невірні поняття) радий читати вашу думку і вчитися троха
-
Ви не розумієте, як працює New Journey Housing. Це організація, яка націлена на пошук найдешевшого житла, щоб допомоги тим, хто має мінімум грошей. Вони працюють з людьми, які мають мінімальні потреби - просто мати дах над головою. Якщо ви вибагаєте собі іншого, то можете самі шукати. New Journey Housing працює з десятками, якщо не сотнями, сімей. І не тільки українців.