Українська Манітоба
-
Висім привіт ….можливо хтось знає де можна розміняти 10-20$ по одному долару?…потрібно для пральної машини
-
Не знаю до чего тут я організація, вони просто допомагають знайти варіанти, серед яких ви обираєте. Нам допомогли знайти у чудовому районі. Але навіть , якщо ні, до чого тут вони? Ви що , підписуючи документи на рік, не змогли скористатися гуглом, або озирнутися навколо ?
-
Який "непрофесіонал" може бути у громадській організації? Там майже всі волонтери як і у КУК Манітоба. Я теж "непрофесіонал" тоді. Перед тим, як погоджуватись на житло, треба робили власне дослідження району. Їхати туди і дивитись, читати новини тощо. Може, той волонтер живе в тому районі все життя, і йому той район - найкращий у Вінніпегі і він чи вона щиро рекомендують
-
Мені Дарья дуже допомогла, за що їй дякую. Вона коли розглядала варіанти для мене, сама казала: ні, то поганий район, цей нормальний, цей не дуже, але можно глянути, може дом добрий, а ось цей район гарний, вам би туди, але трубку не беруть, я їм ще буду дзвонити, щоб ви там змогли жити. І дійсно, там була моя перша квартира, котру я побачила, в неї і живу наразі. Район теж сподобався, я по ньому погуляла трошки перед оглядом цієї квартири. Ще глянула одну, але вже тоді знала, що буду в першій жити. Всім дуже задоволена.