Українська Манітоба
-
Я ще у 2019 подавався, 5 хвилин інтерв'ю і все. Але це було до громадянства. Знайомим кілька разів відмовляли, бо недовгого жили у Канаді і працювали на мінімалках. Аж через два роки змогли відкрити візу. До речі, той індус з ВС, про якого я писав раніше, нарешті відкрив візу в США. 4 раз подався і відкрили візу. На хвилинку, батьки мільйонери, він власник величезних апартаментів у Ванкувері, річна зп більше 100К. Але мав три рази відмову.
-
Вітаємо, Nadia Didur! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
На початок згоден навіть на комерційну ефіопію🙈😂. Все одно краще масмаркету
-
Процес схожий на подачу сuaet .заповняєте форму на сайті говерменту. Зараз довго чекати до інтерв'ю .( Але якщо маєте якісь причини, по яким вам необхідно прискорити розгляд і запис на інтервю - там є можливість написати їм обгрунтувати ваше прохання і попросити прискорити процес.
-
Доброго дня! Підскажіть хто знає. А як відбуваются виплати gst/hst раз в квартал? Якщо заїхали в лютому, подача зараз в березні. Чи є терміни подачі?
-
А виплати на всіх членів родини, вірно?
-
Тільки дізнались. Ми і так сьогодні 7 днів як тут, намагаємось швидко вникнути в усі справи
-
Підкажіть які ще є варіанти пошуку праці, я відправив своє резюме виправленне канадцем у десь уже 100 чи більше місць і не маю жодної відповіді. Може треба їм дзвонити особисто ще? Поділиться досвідом хто і як знайшов працю?
-
Фізично ходила і розносила резюме. В перше ж місце по спеціальності (маю 4 роки досвіду) у яке зайшла – там і отримала роботу. До того відсилала онлайн та трохи фізично ходила по «не спеціальності» і теж глухо було