Українська Манітоба
-
логісти, імпортна-експортна діяльність, зовнішньо-економічна діяльність взагалі теж)? Чи можливо хоч щось підшукати у цій сфері?
-
Щодо вчителів, напевно, не сильно погоджусь. Бо у школи ходити можна, виганяти не будуть) Але розумію, що так, це більш складно
-
Так, в точності так і було. Казала «Доброго дня, мене звати Марія, я з України. Шукаю наразі роботу, чи є у вас відкриті вакансії? Я маю з собою резюме»
-
Дякую, ви підходили до когось та питали кому я можу резюме віддати?
-
Вітаємо, Тatiana Shtompel! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Дякую Вам велике ( важливо були почути і щасливі історії пошуку роботи), чи можете підказати якійсь специфічні можливо ресурси пошуку роботи, бо скільки не відправляю резюме по стандартним сайтам пошуку роботи, відповідь: або її немає/або негативна) Володію англійською, італійською на достатньому рівні спілкування , який необхідний для операційних робочих процесів
-
Каверу немаю наразі, як можу запросити, чи самій зробити можливо?
-
А що можно змінювати? Освіта і попередні праці залишаються, в skills зазвичай стандартні речі написанні, я так розумію cover letter треба змінювати, де пояснювати що і як, в мене в резюме праця на заводі в Польші і все) змінювати нема чого