Українська Манітоба
-
Колись мені розказали байку, не знаю чи правда, про заробітчан з України, з Коломийського району, які на початку 90-х прилетіли до Канади на заробітки. От вони пішли працювати за кеш десь у місті, а їм дали канадські долари за розрахунок. Так ті два гуцули мало не побили того роботодавця, бо дав якісь незрозумілі папірці, а не американські долари. Думали, що їм якусь підробку пхають 😁 А коли прилетіли у Львів, то не могли ніде обміняти ті долари, або їм курс давали дуже поганий. То хтось із них поті їхав до Перемишля спеціально, щоб міняти канадські на американські долари. От така байка.😂
-
Маю до вас прохання . Можливо хтось бачив чи буде в суперсторі чи фрешко і зміг би чекнути чи є такий соус
-
Скажіть будь ласка хтось працює в Maple Leaf Foods у Вінніпегу? Може хтось поділитись досвідом яка там робота в чи вартує до них іти працювати ? Бо дуже багато негативних відгуків про цю компанію
-
Це я той чоловік , винен і мої родичі з Колрмийського району 😂😂😂
-
Так медсестри випускають пару 😤 після тяжкого дня 🪓🪓🪓
-
Не знаю, можливо це якесь узагальнення загальне. Мені не дуже було зрозуміло, тому і запитала.
-
машину мили нещодавно?
-
Тут є VW dealership, але якщо методика така ж як у дилерів в Україні, то мені простіше буде на запчастини її продати 😂
-
VW Tiguan, Pembina Hwy.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка СТО не за всі гроші світу, загорівся чек і пропала тяга, буду дуже вдячний .