Українська Манітоба
-
Доброго дня, спільното) Заповнюю заявку на Winnpass. Дійшла до пункту з підтверджуючими документами. Підкажіть що треба прикріпити? Я місяць як приїхала і в мене ще немає чогось такого)
-
А що за explain letter? Можлиао я марно чекаю на одобрення? Бо я подавав без такого листа
-
І за скільки вам його одобрили?
-
Аааа, де це?
-
Нє..то не то (
-
Хто знає де я можу покидати сокиру в вініпезі окрім майн стріту?)))
-
www.kickinaxethrowing.com/ Tania це в Брендоні, але я впевнена в Вінні теж така развлікалавка є😀 Тільки будьте обережні я руки сьогодні не можу підняти, я ще той спротсмен💪 Ну і напочаток думаю 15 хв хватить, ми брали на годину то за 10 хв всі видохлися 😂 слабачкі!
-
В вініпезі? Ми ходимо по святах сюди, це маленький рай вініпегу www.thermea.ca/ Якщо набридне кататись на коньках на форксі можна тут, це особливий вид кайфу goo.gl/maps/q4VDToqgzBU7rNos9 Є афігітельні батути в вініпезі для всіх) Мафія для українців теж дуже крута розвага) Була безкоштовна крута група для новоприбулих як справлятись зі стресом. Можу кинути посилання за потреби) Чоловік ще ходить в вініпезі на бокс, дуже подобається йому, але останні два пункти то відносно розвага)у
-
Ну в серпні до 2-х тижнів це все займало. Принаймні так тут писали в чаті. Зараз до двух місяців
-
Шановні канадці українського походження 😁 які живуть вже у Вінні 5-7 років ( ще тепліє ностальжі з Українського життя 😎 ) Якщо я з дружиною заробляємо на двох 5000-5500 на руки. На що можна розрахувати в подальшому,при незначному покращенні в плані зп (десь + 1500-2000 в подальшому) Чи при такій зп можливо вчити доньку ( зараз 14) в майбутньому і збирати на власний будинок в кредит зрозуміло. Тільки будь ласка без хейту, бажано з власного досвіду. Дякую 🇺🇦
-
Тут важко щось конктено сказати, все залежить від того як ви звикли витрачати і що саме собі дозволяли в Україні? З свого власного досвіду можу сказати що можно прожити і на $4000 в місяц, є люди і на меньше живуть, а деякім і $8000 мало буде… На продукти вам стане, з хатою теж питання? чи виключно нову вам хочеться чи можно взяти під ремонт… від того буде і ціна і витрати залежить… Навчання дитини: якщо нема в вас грошей то можно взяти лоан на навчання, тут не всі вчать своїх дітей… Машина так само нову с салона чи б/у… Тут все залежить від ваших витрат а не від вашого заробітка😀