Українська Манітоба
-
Доброго дня, 🖐 я Денис, графічний дизайнер та ілюстратор. Зараз у Вінніпезі, і готовий одразу розпочати роботу. Вивчав у Києві графічний дизайн в комп'ютерній академіі та закінчив 3 семестри університету у Варшаві (так само з дизайну) але через переїзд до Канади не зміг закінчити повністю. Працював 8 місяців як графічний дизайнер у благодійному центрі для біженців "Рука Допомоги" під Варшавою. Також за 2020 року пряцював як фріласер. Знаю на хорошому рівні англійську мову та продовжую вчити. Я комунекабельний, відповідальний, пунктуальний і не боюсь нічого нового) Працюю в Photoshop, Illustrator, Figma, XD, Blender, Premiere Pro, Marvelous Design 😀 Є досвід створення сайтів, візитівок, банерів, обкладинок, логотипів, інтерфейсів, анімацій, 3д артів і т.п. Загалом дизайнер на всі руки) Ось посилання на моє портфоліо" drive.google.com/drive/folders/19Af7_m1WY1vJZiVPjmA9QxoCTg_SpDTx ". Буду дуже радий з вами працювати) 👌
-
Вітаємо, Viktoriya! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
From where you get the medical report? Or need to send any medical receipt?
-
❗️❗️❗️❗️ Хлопчина, що вчора 10 березня ввечері прилетів в перший термінал. Тобі 20-21 рік. Ти з Чернівців. Тебе звати Олексій. Ти загубив а аеропорту Торонто в першому терміналі свій закордонний паспорт. Звернись до організаціі, що зустрічає украінців в аеропорту і знаходиться в першому терміналі на першому поверсі.
-
Вітаю, громадо. Потребую поради з власного досвіду. Прилітаю у Вінніпег 26.03 з сином 14 років. Питання наступне: 1)чи зможу я влаштувати сина до школи чи потрібно чекати вересня ? 2) як обрати район для проживання з погляду безпеки, якщо у мене не буде власного авто? 3) як обрати школу для дитини? Чи є таке поняття, як рейтинг шкіл, чи варто на нього орієнтуватися? 4) якщо син зараз в Україні навчається у 9 класі і має повних 14 років, англійську знає добре, в який клас його зарахують у 9 чи 10? Від чого це залежить? 5) чи потрібні якісь підтверджуючі документи з украінськоі школи? Буду вдячна усім за відповіді і корисні посилання, якщо такі є)
-
Ну це не просто мені здається
-
Не погано😐
-
Вінніпенг
-
Всім привіт!!! Які ціни на житло в Канаді?(мінімум) Ціни на меблі і т.д(питаю тому що в Канаді наскільки знаю здають пусті кімнати) Скільки потрібно грошей,щоб прожити 2 місяці? На судіть строго!