Українська Манітоба
-
Користувач Dmytro, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Всем огромное с..") не відповідає мові правил чату.
-
Не шукайте каміння, там де їх немає.
-
Шановні українці, зверху є анкета . Вона визначає потреби новоприбулих у провінцію Манітоба. Після Великодня маємо зустріч з представниками федерального уряду для того щоб визначити шляхи допомоги українцям. Для того щоб вносити пропозиції і з’ясовувати потенційні шляхи допомого, необхідно мати статистичну вибірку. Отже чим більше людей заповнить анкету, тим більш значущими будуть статистичні результати. Знайдіть 5 хвилин часу і заповніть анкету, будь ласка. Будемо вдячні за поширення анкети у соцмережах та серед знайомих. Дякуємо за участь.
-
Нічого страшного ,якщо не працюєте то пишите що меньше місяця. Люди робили опрос,для того щоб було з чим йти до міністра.Можливі якісь маленькі помилкі в оформленні
-
Привіт усім. В понеділок в мого сина день народження, 10 років. Хотілося би кудись піти, в дитячий розважальний центр. Порекомендуйте щось хороше. Ще маю хлопця 3 роки, щоб обом було де пограти. Ми живемо недалеко charleswood
-
Одне питання про стаж в Канаді, де мінімальний варіант - 1 місяць. Хоча в попередньому питанні відповіла, що ще шукаю роботу. Варіанта "без стажу" немає. Інше питання - відгук про курси англійської. Я їх тільки чекаю, вже 2 місяці, як я можу щось там обрати? А без цих відповідей неможливо закінчити.
-
Користуюсь більше 3 місяців Pixel 7, мені подобається. Із мінусів: зарядка повільна порівняно з китайцями. Розхід акумулятора в режимі очікування помітний (коли не користуєшся телефоном, наприклад, вночі, я б навіть сказав значний). При записі відео в 4к сильно гріється. Пластикові кнопки. Більше мінусів не знайшов. В цілому рекомендую.
-
Вже ніякої анкети нема.У нас не дуже в групах для українців хочуть допомогати українцям.І все вилаляється но корню,на жаль .Так і будемо сидіти в …
-
Яким чином ви це собі уявляєте? Ви поширили якісь незрозумілі анкету, де збираєте emails від людей. Це не анонімна анкета. Дальше, вас чітко записали, що то за організація проводить опитування, жодної офіційної згадки у Гуглі. Дайте відповідь і публікуйте анкету.