Українська Манітоба
-
Треба до критики нормально ставитися , тим паче коли люди намагаються допомогти та покращити анкету Всім добра ✌️
-
Трошки не точна інформація. Вам дозволять лиш за згодою директора та дивізії.
-
До речі,я нормально к критике відношусь. Люди просто намагаються почати щось робити. Ніхто нікого не примушує,якщо Вам так страшно написати свій имейл). Друзі, це є науково-статистичним дослідженням. Подібні проводяться багатьма науковими установами, багато студентів магістрантів роблять подібні анкети у фейсбуці. Якщо вже на то пішло). І по друге,я просто намагаюсь допомогти тім,людям котрі небайдужі,котрі це роблять і котрих я знаю),для наших же новоприбулих. Гарного вечора)
-
Не в Канаді. Для того, щоб провести опитування, яке б відповідало науковим стандартам, проробити більше робити над анкетою. Якщо це опитування від scholar в Університеті Манітоби, то я вам дуже раджу це не поширювати, адже той сколар можливо порушує стандарти Університету Манітоби. Хай підійде у Center for the Advancement of teaching and learning в університеті, їм там розкажуть як правильно робити опитування для наукових цілей. Або хай підійдуть у CUCS, координатор центру дуже професійна, вона спробує підказати.
-
у Portage place був Staples, але щось на карті не знаходить. Можливо, вже закрився. То можна тоді в бібліотеці Millennium
-
Millennium Library
-
Всім доброго дня, хто вже з досвідом, підкажіть чи варто Костко уваги для маленької сімї? не можу зрозуміти чи брати мемберщіп чи ні
-
Доброго часу всім. Може у когось є на роботі вільне місце ? На кухні, прибиральницею. Да хоть щось. Була би дуже вдячна за прилаштування. Вже на стіни лізу. Ті резюме розносиш а толку просто 0.