Українська Манітоба
-
Якщо в вас є манітоба хелз карт, то загалом безкоштовно. Ви можете звернутися в Walk-In Clinic, або до вашого сімейного лікаря та запросити медичний огляд зі здачею аналізів. Хоча у випадку с Walk-In Clinic краще звертатися туди, якщо в вас є якісь проблеми зі здоров'ям
-
Я взагалі не знаю що да як. Безкоштовно це чи ні. Якщо можете поділитися будь ласка досвідом.
-
Доброго дня усім. Спитаю ще раз може зараз пощастить) Підкажіть будь ласка. Скільки коштує мед огляд?2 дорослих, 1 дитина 11 років і 1 дитина 3 роки. Може хтось проходив нещодавно і може підказати. Заздалегідь дякую.
-
Дякую😉
-
Дякую!
-
Ви пробували подаватись в волмарт? Там ніби онлайн аплікація, я колись подавалась, не взяли 😂, але я маю на увазі що по онлайн аплікації не видно хто ви там індус чи українець, ну хіба по фамілії можливо помітять 🤷♀️
-
Є ціфри , все інше - то вам здалося . Та тій жінці на відео . Її не взяли на роботу тому що її індуси винні , в не вона може херово резюме зробила . Я розумію що звітуватити когось легше , ніж в собі пошукати щось та довсконалити. Індуси дуже дружні , це їх риса , якій нам треба вчитися . Якщо одного індуса беруть на роботу - то він працює як Бог, та через звʼязки потім на вільні місця беруть його друзів. В нас це теж є, тут у чаті народ ділиться роботами , але не так повально як в них. Тут три дня срач, один раз щось корисне , раз у місяць робота