Українська Манітоба
-
В мене на роботі вже 3 українкі робить, хз як це вийшло? 😉 не знаю я не при ділах 🫣😆
-
Не варто забувати що завдяки куает 160 тис українців, «не якісних» як тут нещодавно казали . Приїхали . Без мови , без нічого. Ще наповнені своїми «поглядами» . То тут трошки ще це зміниться . Індуси хочаб знають мову , та їдуть сюди по програмам або по навчанню. Богато куаетовців не знають в загалом що і навіщо .
-
Тільки в них і репутація така собі як у працівників. Вони тягнуть одне одного через реферальні програми не дивлячись навіть, чи підходить людина, чи ні. У нас якось одна індійка протягнула іншу на QA. Тупо надала їй всі відповіді для технічного інтерв'ю. А та що пройшла в перший робочій день не могла потім диск D знайти на компі. Тепер наші канадійські інтерв'юери намагаються уникати індійских кандидатів.
-
-
Всім привіт! У мене колега здає частину дуплексу. Хоче розглянути для сдачі саме українську сім‘ю. До речі, колега з Індії (це до полеміки вище 😉). Вона з чоловіком вдвох живе в іншій частині дуплексу, дуже приємні люди. З подробиць: 3 bedrooms, 1 bathroom, 1-2 parking places. St Johns Ave. Price: $1300 + utilities. Подробиці по лінку: www.facebook.com/marketplace/item/831774901255246/?mibextid=6ojiHh
-
Хочу внести ясність, я не вирішую кого брати кого ні. Я можу просто занести резюме, а там вже human resource та менеджер департаменту вирішує, на жаль були і відмови - рівень мови був замалий. В нас невелике фасціліті всі один одного знають🤗 Можливо це кумівство називайте як хочете, але всі задоволені;) А в дружній колектив завжди хочеться приходити на роботу;)
-
як мінімум знаю 1-го українця який у Волмарті працює
-
Все як я кажу - ви велика молодець 🫰 ще додам , чисто особиста думка . Мені ЗДАЄТЬСЯ , що наші наших не зовуть працювати, та чесно кажучи уникають(мені здається, я уникаю😂) тому що бояться за своїх . Типу я позову на роботу когось,а він якийсь кончений буде 😂навіщо тій сором та головняк. А ось індуси , ЗДАЄТЬСЯ, іншої думки , і відповіді на інтервʼю, в допоможуть і трошки не переймаються за репутацію.