Українська Манітоба
-
Дякую
-
Меноніти, о!
-
Те що ти описуєш це ті внші на М, знову забула.
-
Мормони звичайні люди В чоловіка на попередній роботі вся команда була з юти, всі мормони.чоловік з ним изусьоічався, так і не відрізниш вони одягаються більше як адвентисти( простт без малюнків одяг, в костюмах, сорочках) . Не пють. Але один сказав, коли виграє україна то вип’є вина укрїнського. Ми йому тут операцію Х якраз зараз проводимо, з доставкою вина українського до Юти. В передчутті перемоги🥰🙏💪
-
Як називається заклад, де роли роблять українці, як в Україні. В пошуку не можу знайти
-
Ну вони зазвичай до церкви так одягаються, в житті просто люди. В мене під опікою сиротинець адвентистський у львові. То хіба директор псіхував, що ми миколая їм таскаємо на миколая) так діти як діти)
-
Я таких і не знав , для мене вони всі мормони були 🌚 сьогодні дізнався щось нове . Просто церква мормонська трошки збила з пантелику. Думав раз поруч трошки інші люди тусять, то це їх місто респауну повинно бути. Всіх записав до тіей церкви . Я у секондах дуже часто бачу їх прям великими групами , жінки у дивних платтях , з головними уборами якимось . Цікаво як , тато Сі такого у себе не дозволяв 😂