Українська Манітоба
-
Купували з 20% внеском. Обмежень те що не ПР ніяких не було. З податків і різних fee можна було зекономити на послузі адвоката за "official offer". В моєму випадку це коштувало аж 1200$ десь. Я так розумію деякі самі складають official offer.( є різні сайти які допомагають це робити)
-
Вітаємо, B! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
А ціна яка будинку?я так розумію десь біля 150.000$?
-
Звичайно, бенефіти і існують для бідних-нещасних, а ті, хто мають руки, ноги і можливість овертайму, хай батрачать, не бачачи дітей і світу білого, економлячи гроші канадського уряду. Навіщо їм ті зайві державні гроші? 😂
-
Це питання ще уточню там в них. В моєму випадку продавці дали мені кошти за проперті такс відповідно того терміну скільки вони прожили в цьому році. А далі вже буде моя респонсібіліті оплатити property tax за весь цей рік, до кінця вересня сказали начебто тре оплатити.