Українська Манітоба
-
youtu.be/Oc_eFxrrhNo
-
Вітаємо, Serhii Vlashchenkov! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Підскажіть будь ласка як правильно рахувати бали при подачі на українську програму для PR ? При підрахунку на сайті MPNP Self-assesments points рахує бали по одному... 60-70 баліа від них віднімати 100 за роботу в іншій провінції? Чи в кабінеті коли рахує уже в сотнях 500-600балів і від них віднімає 100 балів... тоді в кабінеті кінцевий результат 500 балів це більше 60 і людина пройде чи треба 600 балів? Я тут заплуталася... допоможіть будь ласка(((( Також цікавить тут також є вибірка по рейтингу чи ні?
-
Ну не так зрозумів. Бо якщо лишити на сезон то ні не можна. А здати на recycle - звичайно що можна
-
Значить мені треба шукати сімейного лікаря . Дякую
-
Я так, то просто був щорічний огляд та аналізи. Але я чекала трохи більше 2 тижнів.
-
По направленню?
-
Я ходила до гінеколога, і на гучномовці був перекладач. Вона сама питала та дзвонила