Українська Манітоба
-
Ну все, тоді освітянам та медикам можна спокійно залишатись в Україні.
-
Самі ж створили ШІ :)))
-
Я підземний механік, 7 років був. На дільниці з видобутку вугілля
-
Ви говорите про приватний сектор, а більшість населення в Укр не має змоги собі цього дозволити.
-
Ну по українським міркам механіки добре заробляли на шахтах (якщо приватні) Механіки на видобуванні - 1500-2500usd до 13го року. Після 13 пішло все дуже не дуже. Спочатку зп впали до 600-700 баксів. Потім повільно підросли десь до 1200-1400 (у 2018) а потім я подумав з мене годі і перепрофілювався
-
Це не стосувалося шахт ахметова де працював я. Там інший двіж був. Він викупив перспективні шахти і сам по суті був внутрішнім споживачем. Вугілля використовув на своїх же енергетичних підприємствах.
-
Плюс 2 відпустки оплачувані. Одна 25 днів в середньому а друга 38 (+-2-4дні)
-
Heavy Equipment Operator School Manitoba sws-training.com/ assiniboine.net/programs/heavy-equipment-operator fpdinc.ca/program/heavy-equipment-operator-program/ soar.ucn.ca/ICS/icsfs/Heavy_Equipment_Operator_(May_2022_F2F_BL).pdf?target=8174fa13-acd7-4e1b-ae65-fcf86d22384a
-
Особисто мене та вигід на криза дуже торкнулася, оскільки я був механік то почали економити на запчастинах і в першу чергу забирати імпортне - бо дорого. У результаті я жив на шахті і ліпив постійно з лайна кулю коли мені закручували гайки навіть на мастило та робочі рідини. А у «вільний час» я ще займався документацією та кошторисами котрі потім нещадно різали і казали ці запчастини тобі не треба, і оці не треба, йди з Богом. Це все призвело до того що я ледь не вбився, дякувати Богові живий і тому вирішив тікати. Довга складна історія коротше.
-
Бо працювати на 15$/гд не хочеться як можна за $50