Українська Манітоба
-
Вибачте)
-
Але треба також сказати що умови на шахтах були значно кращі ніж на державних. Тобто постійно вкладалися кошти в імпортне обладнання і якості праці людей. У нас було наприклад основне обладнання чесько німецьке, дуже якісне. Літали у Європу командування задля обміну досвідом і навчання. Так було до 2013. Потім все почало катитися у прірву.
-
Доречі, знайомий знайшов людей із ФБ, навіть з цього чату писали, але хлопці із ФБ були першими. Дуже лишився задоволений, бо за 6 годин робити зробили такий обсяг робіт, як контрактор робить за 3 дні.Такий був задоволений, що заплатив по 25 за годину без розмов.
-
Еххх все покатив я сам грати ((((
-
Доброго всім вечора. Підскажіть будь ласка, можливо хтось знає. Потрібен україномовний юрист з питань ДТП. Моїй машині завдали значних пошкоджень, і я хотіла би отримати консультацію. Дякую
-
Я розумію, але при ремонті я залишусь без авто і можливо на цілий місяць. Мені потрібно знати чи MPI мені компенсує арену машини, страховка пише що потрібно мінімізувати розтрати і під питанням оплата аренда авто(
-
Можете почитати, що мпі покриваю коли не ваша вина: www.mpi.mb.ca/Pages/basic-all-perils.aspx розділ damaged vehicles Тут мало хто судиться бо більшість видатків покриває мпі, і якщо ви будете судитись за 1000 доларів ренту авто то на адвоката ви можете витратити більше і це не буде швидше ніж закінчиться мпі страйк, але ви в праві робити все що вважаєте за потрібне
-
Чим квашені від маринованих відрізняються?