Українська Манітоба
-
Так, я це розумію, просто поділився нашим досвідом, щоб хтось не віддав останні гроші за готель з надією на компенсацію, а по факту - отримають ваучер, який навіть не покриває витрат, не кажучи вже про час, плани і таке інше.
-
О, дуже дякую, не думав, що ця історія працює з international flights 🤞🏻
-
Так, звичайно, але в нас був ваучер від Air Canada на імʼя конкретного готелю + 1 АМ з немовлям на руках після 8ми годинного перельоту. Думаю, ви розумієте про що я. Але тут швидше питання про customer service, а не про те, скільки і які документи не зібрали.
-
Є думка 😉, що завжди компенсація йде краще, якщо є якесь документальне підтвердження обіцянкам. Бо таких випадків багато не тільки з Air Canada. Наприклад не так давно читав про випадок з Swiss, пасажир погодився на перенесення свого рейсу на слідуючий день в обмін на готівку, так само готель отримав на словах, але потім не мав документального підтвердження цьому, тому отримав теж не всю суму.
-
Вітаємо, Egor Kostushenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Додам також що і на перший вніс на іпотеку зможете назбирати за рік/два.
-
Ситуація схожа і для усіх канадців не тільки для новоприбулих. Садочок зможете знайти але з часом
-
Ситуація схожа. Просто приватні ще й космічних грошей коштують.
-
У вас є свіфт код?
-
Та щось банк не знаходить(
-
Свіфт переказ (wire transfer)
-
Як з канади кинути в іспанію гроші?
-
Думки розділяються 50/50, бо люди приїжджають з різною освітою, досвідом роботи, попереднім місцем життя, і найважливіше - завищеними очікуваннями від Канади. Спостереження : 1. Садочки. Wait list може бути на роки, треба просто стукати у всі двері . Одні люди приїжджають, інші їдуть. 2. Житло. Уникайте North End, West End при пошуку житла, якщо хочете почувати себе у безпеці. Житло зняти не важко, як правило достатньо показати наявність грошей на рахунку. 3. Робота. Роботи взимку дійсно менше, бо на дворі -40 😄 Але хто шукає - знайде. 4. Work-life balance. Він існує, цього достатньо. У порівнянні з США, тут розмірений спосіб життя. 5. Транспорт. В ідеалі купити хоча б якусь машину, рівень вашого комфорт одразу виросте в рази. 6. Спокій, безпека. Однозначно, що тут почуваєш себе в безпеці, якщо є свій транспорт і уникаєте районів, які я описав вище. Якщо знайдете житло і роботу подалі від центру, десь у спальному районі, то взагалі казка. 7. Mortgage. Зараз ринок нерухомості в Канаді трохи дикий, а зверху ще й шалена відсоткова ставка, якою намагаються подавити інфляцію. Тут все дуже індивідуально, але зараз обʼєктивно важкі часи для всіх, хто хоче придбати нерухомість. 8. Щастя. Кожен сам собі кує своє щастя. Добре там, де нас нема. To sum up, більшість людей приїхали сюди не по своїй волі, без знання англійської, з нерелевантним досвідом для Канади, тому стільки поганих відгуків. Це не рай на Землі, тут повно своїх мінусів, Канада не встигла оговтатись від COVID і тут почалась війна в Україні, яка запустила ще гірші процеси в світовій економіці. Моя особиста думка , що для того, щоб зрозуміти що таке Канада - треба дочекатися, коли тут все стабілізується і ліберали нарешті підуть (no offence).