Є питання про Sussex realty , хто орендує у них , трохи про клієнтоорієнтовність
Заповнила аплікацію, це вже мій другий контракт в Канаді, попередній добуваю до кінця, все ок, жодних зауважень з минулим лендлордом, є робота, кошти та все ок. Аплікацію подала у четвер , надіславши додаткові документи на мейл. В пʼятницю з ранку зі мною звʼязався співробітник та запросив ті самі документи , я надіслала йому. Вихідні, звісно тиша. Понеділок. Пише вже інший співробітник, також просить надіслати документи. Я відповідаю йому , що вже надсилала іншому, він просить переслати на нього. Я пересилаю. Тиша.
Сьогодні о третій дзвонять з компанії та кажуть , що мене апрувнули та зараз надішлють лист , як сплатити депозит і що треба погодити день укладання контракту. Я кажу , що вільна будь який час на цьому тижні до 3 години та у будь який на іншому з 4:30, ну або вихідні. На що дівчина відповідає, що треба бути у вівторок о 4. Я відповідаю. Що нажаль працюю та не встигну, вона каже «вам треба піти з роботи раніше , бо вас ніхто не буде чекати». Я трохи незрозуміла самої подачі , але кажу добре , надішліть тоді інструкцію як сплатити депозит, та тоді і погодимо вже день підписання. Вона каже «ок , добре»
І на цьому все. Нічого не надіслала. Я звісно зателефонувала , але вже був автовідповідач. Ще написала листа , що хочу сплатити депозит, але даних так і не надійшло.
Питання, на вашу думку це норм відношення до клієнта ? Чи краще не звʼязуватися ? До цього орендувала у globe property management, там дуже привітні всі були, йшли на компроміс , допомагали.
Тут було відношення наче мені безкоштовно житло надають.