Українська Манітоба
-
"50/50 відгуки" в основному від тих, хто не робив жодного дослідження і прибув до Канади, і до Манітоби, зокрема, неначе кошеня в мішку. Є і ті, хто прибув до Канади з уявленням, що тут буде повне соціальне забезпечення і можна буквально нічого не робити. У 2022 було кілька самотніх літніх жінок за 75, які прибули до Канади безкоштовним рейсом, бо "тут платять добру пенсію, а пенсіонерам дають житло". Деяким вже допомогли поїхати назад до України. Головна запорука успіху - це бути готовими до змін, до постійного навчання, мова і ваша професія, яку ви, до речі, не написали.
-
Ну з лнр порівняння не сильно доречне, бо вони не за незалежність України 😄 а взагалі так, Степан Бандера засуджував учасників дивізії, казав, шо їхній вибір союзників дуже сумнівний :) Це все уже історія. Але особисто моя думка - того спікера не мали б так потрошити, після другої світової Канада сама дала притулок багатьом з дивізії Галичина добровільно, визнавши, шо вони не робили нічого жахливого, і тепер, 80 років по тому, така драма. Суцільні провокації і маніпуляції, дядька жалко
-
Я хз. Але цим мувом Канада зробила велику послугу для пропаганди РФ. Якщо це операція Росії тоді 🫡, мабуть найкраща в історії
-
Так це правда. Але ніхто тут в цьому не розбирається. Більшість людей навіть не розуміють наскільки може бути двох значна історія Європи. Тут люди мало обізнані, вони історію манітоби знають через раз , а про східну Європу....
-
Якщо хтось з місцевих буде щось вийо.А таке буде буває, особливо від шанувальників трампа або правих. Ви нагадуйте їм промі мільйонні винищення перших націй
-
Саме тому
-
Зараз якраз проходить тиждень пам’яті про це: nctr.ca/education/coming-soon-truth-and-reconciliation-week-2023/
-
У кого є час, то прочитайте про операцію Payback. Там все дуже доступно пояснено про те, яким чином росія, а свого часу срср, намагався очорнити українців, які воювали за незалежність. http://www.journal.forces.gc.ca/cmj-article-en-page68.html?fbclid=IwAR17womn7sLUpozehxd_f7EO5mJclZ1IxFcRbUpR4EAk57k9PFpFNsgzagA
-
Вони не читають книжки
-
А ви сидячи в Європі багато читали про історію Канади?
-
Тут ні раніше ні в минулому столітті не було культури читання. Через те так і легко маніпулювати, шо там у голові в амекосі твориться - навіть дядя Сем в шоці
-
А я не пишу в тіктоці про екстрадицію чи про те хто нацист.