Українська Манітоба
-
Все, що можу сказати, як коментар до цієх статті - ситий голодного не розуміє... Або я не розумію або щось тут не те.... Рефюджі отримують постійний статус, соціальне забезпечення, діти можуть отримувати вищу освіту і т.д., а українцями дають стптус CUAET на прохання української громади, щоб українці могли чим скоріше повернутись.... Питання куди !?!?!? Медвежа послуга чкась... "Він сказав, що люди, які не можуть негайно працювати, не володіють англійською мовою, мають багато дітей і не мають заощаджень, можуть потребувати підтримки, яка приходить із програмою для біженців. За його словами, ця нова програма полегшує та прискорює приїзд до Канади людям, які не потребують такої підтримки"...
-
-
Біженці: - реєстрація в ООН - живуть роками в таборах в чужій країні - можуть приїхати до Канади тільки через спонсорство уряду (через кредит) або приватне спонсорство - перші місяці в Канаді не можуть працювати, бо чекають документів. CUAET: - українці отримали можливість відразу приїхати до Канади - відразу дозвіл на роботу - відразу розміщення в готелях - всі необхідні документи роблять за 1-2 дні - за CUAET прибуло вдвічі більше українців за півтора року, ніж сирійців та афганців разом за 8 років - українцям також платять велфер у Манітобі як і біженцям Ще писати далі? Бо я можу