Українська Манітоба
-
Доброго дня! Потрібна порада. На яку роботу можна розраховувати з рівнем мови clb 6(письмо clb 7). За освітою бухгалтер, але тут працювати не можу, бо потрібна ліцензія. Може хтось зможе порадити у який бік можна дивитися.
-
Думаю, що там потрібен вищий рівень мови😔
-
А Ви теж бухгалтер?
-
Доброго вечора, планую їхати до Канади, можливо провінція Манітоба! Хочу запитати про роботу в сільському господарстві! Маю диплом молодшого спеціаліста на Англійській мові, але без досвіду роботи. Може хтось щось знає?
-
Дивіться, ваш сертифікат у вас ніхто ніде питати не буде на співбесіді. Знаю багато людей, які здали екзамен з мови поганенько, хоча гарно розмовляють. Просто перехвилювались, чи просто мають психологічну травму від екзаменів ще з школи 😂. Якщо ви знаєте, що зможете робити ту чи іншу роботу, то відправляйте своє резюме, походіть на співбесіди. Якщо пройдете співбесіду, то і працювати зможете, як ні - то будете знати що ще рано. Ви самі відчуєте це на співбесіді. Я наприклад не знаю який у мене рівень мови, екзамен не здавала 🤷♀️ В перший день, коли приїхала в Канаду, в Бест Вестерні один «волонтер» від провінції сказала що з рівнем мови B2 (а так я тоді приблизно оцінювала свій рівень) мені тільки в клінінгу треба роботу шукати 🙂 На сьомий день я мала свою першу співбесіду в банку, і мене взяли на роботу. Тому пробуйте всюди. Максимум вам скажуть ні.
-
Більше хвилююся, що рівень мови ще не високий, щоб пройти співбесіду.
-
Скажіть будь ласка, якщо ми новоприбулі, роботу ще не знайшли, тобто прибутку не було (крім того що з собою привезли), нам теж потрібно подавати декларацію? Якщо так, то як вона називається і де її потрібно подавати? Дякую