Українська Манітоба
-
Про канадський сервіс. В листопаді намагалася додзвонитися до оптики в Суперсторі на McPhillips. Ніхто не брав слухавку, лишила повідомлення типу я така-то, хотіла б замовити лінзи, мій телефон такий-то. Пройшов місяць, я нещодавно замовила в іншому суперсторі собі лінзи і забула вже про то. Телефонує сьогодні тьотя з того першого суперстору і дуже обурено каже що вона взагалі-то мені теж замовила лінзи а я така-сяка не забираю їх. Я їй кажу шо вона ж навіть не зателефонувала мені весь цей місяць і взагалі ніякого контакту від них не було - вона мені каже так ви ж не казали перетелефонувати :D Питаю її то як вона замовила, якщо вона не знає які з попередніх брендів треба та скільки коробок я хочу тих лінз. Коротше, ця тьотя обурено сказала мені що відправляє лінзи назад звідки там вони прийшли і кинула слухавку. С-сервіс ><
-
Може має сенс сходити до них? Або лишити голосове повідомлення якщо є така можливість?
-
Залишити голосове є можливість, але взяти трубку, коли передзвонять - нема, бо на роботі маю доступ до телефону лише на переривах... А над варіантом поїхати туди, теж вже думала, може відпрошуюся з роботи і поїду, сподіваюся, що приймуть і назначать апоймент.
-
Тім хортонс зайшов бо зимно і вирішив чекати убер за чашкою кави. Кажу медіум лате, розрахувався, пішли готувати. Через 5хв виходе чєл і ставить на стіл стакан, вигукує «Капучино!». Одразу йде. Я стою. Проходить 5хв, чел виходе з комори бачить я досі стою і кава на столі. Каже вибачте це ж ваша кава? Кажу та уявлення не маю але я замовив лате а ви сказали капучино. Ой вибачте я мав наувазі лате. Ок. … коротше пив я капучино поки чекав на убер 🤣 І це постійно. Замовив сік, кажу ноу айс. Перепитує, ноу айс? Кажу так друже - ноу айс. Приніс самий лише айс і трошки приснув зверху соком.
-
колись ми їздили по роботі по Італїї з товаришем який працював сомєльє. Окрім того шо ми бухали скрізь так він ще й в кожній кафешці замовляв собі лате. Так от весь час за всю подорож йому ніхто так і не приніс те що він замовляв. В одному кафе просто дали молоко в стакані:)))))
-
Чи покриває страховка ціни на медикаменти?
-
Порекомендуйте, будь ласка, хорошого зубного лікаря.