Українська Манітоба
-
Ну не перебільшуйте Не всім так важко дається мова, щоб її вчити «до крові» добу на проліт, та і пива можна випити на вихідних ) адже навіщо тоді жити, якщо тільки все життя карабкатися. Але мета має бути і має бути баланс. Але сам посил дуже сильний і ви праві.
-
Велика частина людей з тих, хто сюди приїхав, і не отримають ПР, особливо ті, хто навіть не можуть зрозуміти умов. Канада це не про гроші на деревах. Канада це про великі можливості. Але можливості не для всіх, а тільки для тих, хто їх бачить і хто намагається всіма силами ними скористатися. Більшість людей, які сюди приїхали, вони навіть не знають, навіщо вони сюди приїхали, у них мета якийсь міфічний ПР, про який всі говорили в тік-тоці, але давайте будемо чесними, ці люди навіть не знають, що робити далі. Канада це про розвиток, а більшість людей, яких я знаю, живуть тут більше року і навіть не вчать мову, вони всі сподіваються на диво, якого, звичайно ж, не буде. Зверніть увагу на адміністраторів цього чату. Вони всі ригали кров'ю, щоб чогось досягти в цій країні. Більшість тих, хто приїхав сюди, думають, що будуть тут просто працювати на заводі і все у них буде. Але, на жаль, це не так. Ви зможете тут чогось досягти, якщо ви готові вчити англійську мову роками і довести її до найвищого рівня, якщо ви готові отримати місцеву освіту, якщо ви готові самонавчатися. І для цього вам доведеться відмовитися від перегляду телевізора, від пива щоденного, від ігор у танки та іншої херні, на яку у вас завжди є час. Якщо ви до цього не готові, то ви звідси поїдете з імовірністю 100%. Канада створила ці умови як мотивацію для сильних, а всі слабаки поїдуть звідси. Усі до одного.
-
Особисто для мене, чудова країна з першого дня. Дякуючи допомозі зі старту зʼявилась можливість заципитись, знайти гарну роботу, в якій босс-канадець допомагає з усім, в тому числі і з вивченням мови, пояснюючи всі слова які не зрозумілі, буквально на пальцях, телефонує, спілкується, пише повідомлення та виправляє мої помилки в них. Люди привітні та завжди усміхнені, в більшості. Просто безцінний досвід.
-
Потрібен баланс, але ніхто не знає, як його досягти і як його побудувати. Багато людей думають, що баланс це день попрацював на заводі, а ввечері 2 літри пива впихнути в себе і ось тобі баланс. Але я вам скажу свою думку, для того, щоб чогось досягти в цій країні, вам потрібно чимось пожертвувати. І насамперед пожертвувати всіма поганими звичками. Тому що ви не зможете якісно вчити мову і якісно займатися на курсах, якщо ви будете щовечора дивитися телевізор і пити пиво. Це неможливо, я жодного разу не бачив таких людей, кому подібні речі вдавалися.
-
JOB ALERT 🇨🇦🚨JOB ALERT 🚨🇨🇦 STAY AT HOME JOB OPPORTUNITIES IN CANADA 🇨🇦🍁 Type of employment: Full-time/Part-time Position available ADMINISTRATIVE ASSISTANT. DATA ENTRY. CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE. Salary: $20/25 per hour Bonus Intact ✅ Flexible hours Prerequisites: basic typing and ability to follow instructions Hours: Monday to Friday Weekends 🎊 Available for Retiree’s ,Students, Disable, parents . Dm me on telegram here now For more info. Don’t text me if you’re not in Canada 🇨🇦 thank you!