Українська Манітоба
-
Є багато йога-класів по місту ж. Я, коли з півроку тому знаходилась в пошуках свого фітнес-місця мрііі, ходила деякий час в Modo Yoga - їх багато відділень по місту. Мені в цілому йога як така не зайшла, і я в ній не шарю. Але там є якісь заняття для продвинутих також.
-
Дякую, розумію що багато місць, але ж деякі гарно спину тренують, а деякі «дихають маткою»😄😄😄 тому ж і питаю))
-
Дійсно. Це ж одразу міняє справу. Всього навсього підстрелили трьох копів . Не вбили ж … кайф
-
Дійсно не ясно …і звідки такі чутки ідуть поміж людей . Вигадують все -100% .
-
Sus handshakes 🔪 🤝
-
Ми більше 18 місяців в Канаді, в кабінеті CRA дитина зареєстрована. Як мені активувати child benefits не можу зрозуміти. Я заповнила форму rc66, підписала та відправила онлайн через submit documents. А далі який процес?
-
Я також бачу що всі документи підтягнули до мого акаунта. Як ви бачите що почався розгляд. Є якийсь трекер?
-
Так. Створився окремий трекер. До речі, я з початку також завантажила онлайн, і бачила їх, але нічого не змінювалось. Я декілька раз до них дзвонила і один з операторів сказав надіслати паперові документи. Тільки після того як я надіслала паперові копії, зʼявився трекер.