Українська Манітоба
-
Можу запропонувати вам proof of concept - проект, який дозволить планувати меню на тиждень та дає список продуктів відповідно до вашого бюджету. Ось, я таке придумав 😁 Напишіть свою улюблену кухню, кількість членів сім"ї (можете навіть написати роки кожного члена сім"ї), місце проживання та тижневий бюджет. Штучний інтелект видасть вам список страв та необхідних продуктів в межах вашого бюджету. partyrock.aws/u/manitoban/qALiPz6GO/Weekly-Meal-Planner-and-Grocery-List-Generator
-
Боже я пам'ятаю я вперше побачила цю рожеву піну замість білої коли приїхала на автомийку (щє в Україні, пару років до війни якась наша місцева на 14 лютого цю хуйню зробила). Бляха у мене тоді інфаркт стався я думала воно мені машину пофарбує і не відмиється
-
То на lux wash
-
Може ще існують якісь аппкі для поліпшення життя? 🙂 Поділіться будь ласка
-
Дякую)
-
Мобільний застосунок Fido
-
Та то в Україні 😀
-
Та усі корисні, різної галузі. Наразі збираю усю інфу щоб знати. Потім відфільтрую що треба що ні 🙂 Наразі маю такий список
-
To Good to Go — залишки їжі з кафе та суперів за недорого. Я вже купувала кілька разів через них в 7-Eleven та Tim Hortons. Що дадут то сюрприз завжди. Одного разу дали дуже просрочене молоко, іншого разу цілком пристойні печіва. PC Optimum — клубна картка для Shoppers, No Frills