Українська Манітоба
-
Можливі вирішення стримання (не зниження!) росту цін, на мій погляд: - Спрощення процедури видачі пермітів забудівникам. Однак, це на рівні провінції та муніципалітетів відбувається. Федеральний уряд (консерватори чи ліберали) не мають до цього відношення. Проте спрощення видачі не повинно означати, що "будуть давати всім", що знизити ризик фінансових пірамід з будівництвом. - Розвиток районів поза метрополіями за рахунок податкових канікул для інвесторів. Відповідно, де буде нове велике виробництво, туди підтягнуться нові мешканці і будуть купувати житло.
-
Все так, але ваш lifespan на цій планеті всього лиш 90-100 років в кращому випадку, а нерухомість це long term investment на третину вашого життя, в кращому випадку, і ви весь цей час в rat race, поки у вас десь є актив з відʼємною рентабельністю.
-
We shall see. Я сподіваюсь, що здоровий глузд переможе і уряди почнуть кооперуватися і вирішувати цю проблему.
-
Wes чи Dmytro недавно кидали статтю про потенційну війну з РФ за Арктику, тому знову ж таки, все відносно.
-
Ну ми ж говорили про ринок Канади, війна - це форс-мажор для інвестицій, це не зовсім коректно порівнювати
-
Можливо, але ці частини світу є набагато ближчі для нас путівки через океан :)
-
Я дивлюсь на це все з точки зору average Canadian, який заробляє $55000 і розуміє, що його діти не зможуть собі дозволити житло з таким ростом цін. Звідси і напрошується, що потрібні зміни. Не маю нічого проти ринку нерухомості Канади, нехай собі росте помаленьку але ж не exponentially.
-
To sum up : Diversify your risks and enjoy stable returns.
-
Тому: будуємо маленьку квартиру деінде в Туреччині, швидко продаєм, поки спокійно, будуємо більшу в Болгарії, продаєм, будуємо дві в Албанії, продаєм, купуємо нарешті дім в Канаді, усвідомлюємо, що нам 68 років, продаєм, купуємо кондо в Мексиці. Such a brilliant plan!
-
Доброго вечора! Хто ловив слоти в посольствах у Канаді на виготовлення нового загран. Паспорта? Хто зловив і в якому та який час? Буду вдячний за інформацією!
-
А от скажить будь ласка, любі інвестори 🤗чи є сенс зараз купляти нове житло? Як це буде виглядати зі сторони інвестицій? Сорі, я не дуже по інвестиціям якщо що 🫣
-
З таким ритмом і обсягом роботи, яку доведеться зробити для цього всього, добре б, щоб онуки йшли одразу в пакеті до квартири в Албанії, це єдиний шлях їх взагалі мати