Українська Манітоба
-
Turbo Tax цілком безпечний, так. Але кажись першу податкову треба ж паперовому вигляді подавати… і лише після першої декларації податкова створить вам онлайн екаунт, який буде «підтягуватись» в ТурбоТакс. Але може шось змінилось з тих часів, коли я першу декларацію подавала, не цікавилась.
-
Не має ще роботи, в тому і справа
-
Краще збирайте чеки, які можуть бути пов'язані з роботою, statments по оплаті праці, якщо працюєте. Якщо 0 декларація, то перейматись взагалі не варто, ми через wealthsimple все заповнили. Подивіться, були семінари на ютубі, і десь група в фб По фінансам і податкам
-
Враховуючи, які в наших у загальному професії (аби було), то сумнівно, що велика буде з цього користь Канаді, але канадці ж ці особливості не можуть знати.. Так то в вашій логіці є правда, звучить правильно. а ще юристи/адвокати - та інші професії, які не вживані в Канаді - їм що робити
-
Я просто взагалі поки не розуміє нічого стосовно цієї декларації податкової тому і питаю як краще зробити
-
-
Підкажіть будь ласка за подачу подітків? Якщо приїхали до Канади 30 жовтня, то за 2 місяці все рівно треба подаватись наскільки я зрозуміла? І чи є в когось контакти, хто це все може порахувати?
-
Всім відомий Google. А там вже по списку