Українська Манітоба
-
3г?
-
Ну в мене друг підключив фідо до акції 20 гб за 65$
-
Так, бачив таке. Але подумав, що без акції є якісь дешеві
-
Зараз чорна пятниця була то 45$ 20 гб на 15 міс було
-
Що це за дешеві тарифи з такою кількістю трафіку? У мене 8 за майже 60.
-
Я не до кінця розібрався в цьому питанні , я прилетів в травні ,і наскільки розумію маю додавати до декларації свої доходи з України з січня до травня місяця також . Я тільки почав займатися цим питанням ,тому не знаю поки що ,як це навіть зробити . В вашому випадку ,не думаю ,що потрібно буде декларувати ,скоріше за все вже наступний рік (2023). Але я не знаю...
-
А як працюють дешеві тарифи де 20-10гб, в плані всього 20гб, чи після закінчення повільний безлім?
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Повільного інтернету вистачає щоб грузити мапи і одночасно слухати спотіфай. Проблем з дзвінками (не відеочат) теж не було. Маю тариф за 25, вони накинули мені ще бонусних мегабайтів, тож тепер в сумі 2.5 гіг. Мені цього вистачає поза домом. Адже основний трафік маю вдома. Але помічав, що кілька разів зовсім не було інтернету по кілька днів.
-
Вітаю,чи хтось користується оператором Lucky Mobile?як там з інтернетом,знаю що там безліміт але повільний,хто що може сказати?
-
Не пізніше 30 Квітня, 2023 TurbuTax Software H&R block Або інший сервіс/бухгалтер що зробе це за вас Багато корисного та цікавого читати тут: www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/individuals-leaving-entering-canada-non-residents/newcomers-canada-immigrants.html
-
Дякую за поради!