Українська Манітоба
-
Всі ці додатки не завжди правильно відображають автобуси. Одного разу взимку вистачить щоб це зрозуміти.
-
Wpg bus live
-
Що за додаток у якому затримку автобусів дивляться
-
Там питали від опіків. Не знаю чи від обмороження допомагає🤷🏼♂️
-
Велике дякуюємо всім, хто прийшов і підтримав нашу благодійну вечірку. Без вас ми б не зібрали таку суму грошей! Дякуємо всім канадським бізнесам та небайдужим людям, які підтримали нас і надали призи на аукціон. Висловлюємо велику вдячність магазину «Калина», «Добромаркет», журналу «Український Вінніпег», павільйону фольклорами «Spirit of Ukraine», та клубу «UNF» за інформаційну підтримку нашого заходу. Ми всі зробили з вами добру справу, віримо, що придбані на цю суму засоби врятують життя нашим воїнам. Наступного разу було б добре мати хоча б інформаційну підтримку від інших українських організацій Вінніпегу. Маємо надію, що в майбутньому вони зреагують на нашi прохання та листи. В нас усіх спільна мета, і разом ми - сила, котру не здолати! Слава Україні! Героям Слава! 🇺🇦 Організаційний Комітет
-
щиро дякую 🙏🏻
-
Ще колись постила тут в чаті ресурс де допомогають складати резюме українцям: www.4ukraine.ca/resumes
-
Це наскільки я розумію, не борг. А ваші гроші. Бо я заплатила на 3 долларів більші і мені написали, що вони будуть позначатися як -3 доллара
-
Народ в мене виникла проблема, хто стикався з таким напишіть що робити, купив в Торонто фідо, користувався мало, попросив закрити його назавжди, заплатив борг 43$ закрили, сьогодні на емеіл прийшов лист заплатити останню оплату 11$ не зрозуміло за що, заплатив, через 5 хв, в мене вже борг -22$