Українська Манітоба
-
Мої діти не ходять до садочків, дитині треба мати до трьох років, а не садок. Садок потрібен тільки дорослим, щоб працювати
-
Ви маєте на увазі бенефіти? Якщо це, то залежить від компанії. В моїй компанії я не плачу за бенефіти. Я плачу тільки в RRSP.
-
Підкажіть будь ласка по страхуванню. У мене на роботі є цей бенефіт, але його оплачую я. Десь 150$ на місяць за 2 людей. Чи так у всіх компаніях,чи буває,що компанія платить за страхування?
-
Доброго дня. Може хтось знає сімейного лікаря украинского мовного?
-
У німеччині складніше отримати PR.
-
Там перше, що люди доводять, це те, що вони тут влаштувалися, працюють, платять податки, не стануть обузою державі. діти ходять в садок і школу, тому розірвати їх соціалізацію негуманно . Це разом з тим, що повернутися нема куди. Тобто треба довести, чому саме Канада.
-
Я не планую, я задав питання. Гуманітарна програма на це й розрахована, коли усі інші не підходять З 4 можна дітій у школу віддати та секції
-
Памперси бувають багаторазові, а суміші ми не використовуємо, третій харчується з кішкою ;) Я усе розумію, але шлях до внж та знання мови теж має значення. У німеччині житло дуже важко знайти
-
Проблема не в грошах. Вони можуть у людей бути без проблем . Проблема в тому, що цю жінку хочуть зробити головним заявником на ПР. Тут без шансів. Без роботи, без сплати податків, звʼязків з Канадою через дітей (звикли до садків, ведуть активне соц життя) , це я вже про гуманітарну хоча б теоретично думаю. Як конкретно плануєтесь на ПР?
-
Працюють, платять податки, це вже не гуманітарна Я просто бачу, що складнощі навіть у пар без дітей, тому одному без канадського досвіду усе тягнути буде важко
-
Бачили?
-
Вам має сенс поговорити зі спеціалістом, описавши всю свою історію. Працює і платить податки - це ще не є підстава для ПР. І до школи в 4 йдуть в Онтаріо
-
Ви вже вийшли? 😂