Українська Манітоба
-
Ось приблизний розрахунок максимуму соціальних виплат, податкових кредитів та бенефітів, якщо є ПР та батьки не працюють або працюють на дуже низьких зарплатах. Однак, зважте, що за H&C дружина зможе ПР отримати десь тільки за 1-2 роки. Однак, після того, в принципі, держава не дасть пропасти. Це розрахунок приблизний, і якщо сім"я більша, то відповідно буде + по виплатах. Різні гуртки можуть бути субсидовані для сім"ї з трьома дітьми. Садки також субсидовані. Багато організацій мають безкоштовні або дуже дешеві літні табори тощо. Буде важко той час, поки не буде ПР.
-
media.lrsd.net/media/Default/medialib/middle-immersion-program-brochure.1b850b30036.pdf Для батьків чиї діти йдуть наступного року в 4 й клас, Є чудова нагода почати вивчати французьку мову з нуля разом з École Henri Bergeron late French Immersion program.
-
20% податків та -35% і залишиться невеличка сума у 3000$ сша ;)
-
Вітаю ! Декілька днів як залетіли до Канади ,мій ворк перміт та паспорт закінчуються у червні 26 го року,а у дитини у квітні 25 го року.Звісно зробити нові документі до 31 го березня вже не встигнемо .Чи маю право продовжити свій ворк перміт після 31 го березня ?(бо не вичерпала 3 роки).І як подовжити документи на перебування дитини?З нами тато,у нього ворк перміт на 3 роки.
-
Скажіть, будь ласка, які неочевидні переваги trade-in від Apple? Я хочу поміняти айфон 14 на 15 Pro Max і вони дають за 14 айфон 480 доларів, це дуже мало як би, продати його вигідніше. В чому плюси трейд-іну перед перепродажем просто?
-
Вітаємо, Deborah 🏋️♀️! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ну буде 100500 повідомлень "Is it still available?", не треба під когось підлаштовуватися і чекати поки він приїде, і немає ризику, шо хтось візьме телефон "подивитись" і почне з ним тікати, як це було кілька місяців тому у моїх знайомих.
-
Та ні, не про, звичайний, але він у мене в ідеальному стані, на маркетплейсі такі по 600-700 є. Але я думаю, ця різниця того не варта, мабуть
-
Питання тільки, де взяти 30$\година для ньюкамера