Українська Манітоба
-
То якщо ви знаєте що її продовжили то нащо питаєте чи встигнете?
-
Доброго дня :) може кому буде до нагоди Суборендна однокімнатна квартира в західній частині міста: 700 Setter street. Причина - знайшли житло ближче до україномовної школи . Контракт до серпня 2023 року. 1140 $/міс всі платежі включені + підземний паркінг, мийка авто за 1 $ в підземному паркінгу, басейн і сауна входять у вартість оренди. вільна з 22 січня. Чудове місце з парками, бігова доріжка вздовж річки. школи в пішій доступності, superstore -1км. Пишіть в приват
-
Так, дякую. Відправила в чат нашого будинку
-
Щиро дякую! Але на даний момент ми просто виносимо речі якомога швидше , тому що вже вчора вночі ловили мародерів
-
Антитіла до більшості хворіб мають різновиди lgM та lgG. Одні вказують на перенесену хворобу, інші - на активну. Лікарів цікавить тільки активна, на той тип антитіл і беруть аналіз. У будь-якому разі лікарю потрібно повідомити про делікатну ситуацію
-
Усім доброго дня, продаю своїх 2 ноутбуки (епл та асер), в чудовому стані, підійдуть для усіх цілей, недорого, пишіть в приватні.
-
Дякую! Все добре… Просто я можу наразі трохи неповні відповіді давати, чи не дуже зрозумілі… Якщо щось не зрозуміло, чи будуть уточнюючі додаткові питання - задавайте без проблем
-
Боже, який жах! Я вам щиро співчуваю. Вибачте, будь ласка, що написала вам своє питання сьогодні((( бережіть себе. Дякувати Богу, з вами все в порядку...
-
Як що встигнути зробити PR до терміну закінчення дії закордонного паспорту, то наступного разу в Канаді ви згадаєте про Українськи документ тільки коли прийде час робити Канадське Громадянство. Й навіть у цьому випадку запитають саме Закордонний паспорт громадянина України За цей час може багато чого помінятися....
-
Дуже вам дякую за конструктивну відповідь!