Українська Манітоба
-
Дякую
-
За два місяці досить реально підняти рівень мови на вище початкового. Так, буде важко. Але з Польщі також не всі хочуть їхати, хто вже добре влаштувалися. Родичка із Запоріжжя переїхала до Гданська, за півроку добре вивчили польську мову. Англійську також добре знає, але у Гданську вже працює бухгалтером на міжнародну корпорацію. В Канаду не хоче 😁 Швагро з 4 дітьми також більш менш влаштувалася у Польщі. Його дружина почала працювати лікарем, тут такого б не було точно. Канада не для всіх, навіть якщо тут є близьку родичі, які б могли помогти. Імміграція - це завжди рухатися від нульової позначки до нового життя.
-
Щиро дякую!
-
Мені та моїй сім‘ї пощастило - ми живі
-
Я просто дійсно можу наразі трохи не вловити суть Я просто у Дніпрі. І вчора в мій дім влучила ракета…розбираємо завали… Трохи не в собі… Вибачте…
-
Чи може я Вас зрозуміла невірно… Вибачте…
-
Розпорядження КМУ ухвалив лише 2022 року, щоб відкрити перший центр у Варшаві. Так величезна робота була зроблена і МЗС, і МВС разом із ДМС…
-
Поки що про Канаду мови не має. Тут хоча б в Європі трішки більше центрів відкрити…
-
Біометричні документи не підв‘язані до віку (лише видача громадянського паспорта). Оформлювати наступний треба буде тоді, коли вийде срок терміну дії документу, а не по віку. Для прикладу: Оформили перший паспорт у 15 років, то наступний треба буде оформлювати у 19. Чи якщо перший оформили у 17 років, то наступний паспорт треба буде оформлювати у 21 рік.
-
На даний момент штрафів немає Але майте на увазі, що можуть виникнути питання у майбутньому… І так, Україна або Польща Є в планах відкривати нові центри ДП «Документ» у інших країнах Європи також
-
Друзі, делікатне питання: людина, що приїджає до Манітоби, перехворіла більше 15ти років тому на сифіліс. Коли здає кров на антитіла до реакції Вассєрмана, то ці антітіла у неї показуються, бо то назавжди. Аналіз беспосередньо на сифіліс показує негативно. Як людині добитися здачі правильного аналізу?
-
Ні тепер потрібно в 14років,а наступний 18років