Українська Манітоба
-
Касири в магазинах та банках стоять на ногах у Канаді! Дуже мені їх шкода 😞 Адже сидячи можна теж виконувати цю роботу і не гірше. Це мабуть тому що працівникі на таких нізких посадах не борються за покращення умов, а радіють що їх взяли на роботу. #поганаканада
-
Канадці також ганять уряд провінції та Канади . Але також люблять Канаду і поважають ті цінності, які в інших країнах на нижчому рівні. А якщо щось дадуть додатково, як наприклад, MPI rebate, то уряд полюблять трохи, але потім також будуть ганьбити. Таке відношення до урядів у цілому світі.
-
Don’t shame the cashiers - some climb corporate ladder by simply staying loyal to the company
-
Тут на дуже багатох роботах не можна сидіти (загадка чому саме). Навіть клієнти роблять зауваження вищому керівництву , сому ваші працівники стоять. Проте менеджмент відповідає , що такі стандарти. Хоча це фігня повна, адже такі ж мережі магазинів , готелів, заправок ітд я в цілому світі і не всі стоять, або стоять більшість часу. «Боротись за свої права» це точно не в цій країні, коли люди з шикарними резюме йдуть на касу …
-
Треба просто зрозуміти специфіку системи. Ви не можете тут бути професіоналом у всьому, кожен спеціаліст має свій конкретний напрямок і як правило працює в ньому все життя. Більше того, ми конкуруємо з людьми, які краще знають мову, мають місцеву освіту і релевантний досвід. Якщо ви зараз зайдете на Indeed, то там всього лиш 4 тис. вакансій на місто мільйонник, чого тут дивуватись?
-
Можна так само піднятись по кар’єрній лінії без стояння на ногах та варикозу. Це ніяк не впливає на результативність роботи , кар’єрний ріст, задоволеність клієнтів. Я про це і кажу. Що компанії ті самі, а правила тільки тут. Впевнена, що компанія не покриє лікування захворювань з спиною…
-
Ну якщо у компанії такі правила - що поробиш
-
А коли вам прийшов кешбек?