Українська Манітоба
-
Багато інших є будинків. Плюс в мене однушка, а тут є різні. Так шо думаю по прайсу якийсь прибуток є.
-
У Канаді заробити "величезні" гроші на такому дуже важко. І взагалі у любому бізнесі важко. Тут немає крутих можливостей як в Україні, але і ризики нижчі. Тому му заробляти 10% в рік на чомусь- це вже класно, бо в банку лише максимум 5%. В Україні ще є дуже багато сфер де можна дуже швидко заробити гроші, тут це складніше
-
Подивимося на будиночок під здачу у Вінніпезі, на 16 юнітів у не дуже районі, але й не повністю трешевому, ціна була близько 1,300,000. Ціна здачі там юніту близько 1000 буде включаючи все, крім гідра, тобто 16000 на місяць з яких мені потрібно відняти податки, а також утримувати будинок. У такому сегменті мешканці найбільш проблемні, тобто ці проблеми розрулювати, зі змінним успіхом до речі. Потім ще треба політ коректно відсівати перші нації, інакше гарантовані проблеми будуть, а вони на помсту найменше, залишатимуть відгуки в гуглі - расііііти! . Коротше головного болю чимало. Коли у компанії таких будинків 100500, тоді частково за рахунок великого обороту, вся ця машина ще рухається. Якщо 1 будинок - то походу краще в акції бахнути ще менше головного болю буде.😒
-
Як мені колись казав один бізнесмен з України: "я в Україні домовлюсь, де треба, податки платити не буду - зароблю на новобудові +200% доходу. А в Канаді я мушу все за правилами, дохід від проданого будинку, який сам збудував, мінімальний, а тому невигідно."
-
Помножим на 12міс = 1.5млн
-
Але податку значно більше та ц видатків
-
Ну ось і дочекались - тепер навіть ті хто мають ПР та громадянство Канади повині будуть стати на військовій облік в Україні (не факт шо мобілізують) але якщо не стати на облік то будут запроваджені методи примусу передбачі в цьому законі 😁😁😁 31) у статті 36: частину другу викласти в такій редакції: “2. Особливості ведення військового обліку громадян України, які постійно або тимчасово перебувають за кордоном, визначаються Кабінетом Міністрів України”; частину третю виключити;