Українська Манітоба
-
Cobra Chicken
-
Ну там є то що залишилось в старому законі наприклад ось це в скороченому вигляді для розуміння : Стаття 38. Обов’язки органів виконавчої влади, інших державних органів, 1. Центральні та місцеві органи виконавчої влади, інші державні органи, зобов’язані на вимогу територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, сповістити призовників, військовозобов’язаних та резервістів про їх виклик до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, забезпечити їх своєчасне прибуття за цим викликом, у семиденний строк повідомити відповідні районні (міські) територіальні центри комплектування та соціальної підтримки,
-
Там дуже прикольний прикол виходить. Бо комітет надав свій висновок зі своїм текстом і якраз той висновок і голосували, а не цей початковий текст. Ну і ще буде 2ге читання
-
Так не хотів писати, але ви тут розганяєте, капець. Норму про КК при відмові прибрали. Штрафи обіцяли понизити, бо 200к це зашквар навіть для «зелених» 😅 Консульство не є територією України, а закони України діють тільки виключно на території України. Тому заспокойтеся. Консульські послуги будуть недоступні до моменту поки ви свої дані не поновите, і як я думав можна буде показати армія+ або скрін з ел кабінету і можна робити(це для тих у кого взагалі доків нема). І так, багато хто забʼє і не буде ставати. Їм влуплять заборону керуванням і штраф (думаю десь до 25к). Той штраф так і буде на вас висіти, поки вам не знадобиться щось від консульства/держави і тоді ви платите штраф, онлайн поновлюєте дані і вуаля.
-
Але знову ж таки, закон ще не прийняли. Все ще може змінитись. Як мінімум такі розмови, як я навів, йдуть)
-
Ось текст)