Ну та звичайна кавоварка і в мене є, cuisinart чи що, і мене до нещодавнього обговорення «в Вінніпезі кава - гівно, і лише в кількох місцях вона є нормальна» нічого не турбувало 😂 А тепер думаю, може я щось смачне упускаю в цьому житті
Аня, я не гурман, в мене звичайний Keurig, як раз мені півлітра кави зранку наливає
Але я зовсім лінива, я навіть з меленою кавою не хочу возитися
Кава то є medicine, it keeps me awake
Бо місцевих чоловіків з дитинства зашугали тим, що покличеш жінку на побачення а вона на тебе поскаржиться потім шо це харасмент. От і чекають бідосі, поки жінка на них гляне та й позове. А іммігранти щє нелякані ><
не згодна. Те, що тут дівчина може бути первою-так. Але толку від такого побачення? Якщо чоловік не зацікавлений, якщо в нього не вистачає ні сміливості ні тестостерону навіть на перший крок...
Може не називати це побачення? А щось придумати. Може у вас випадково виявився лишній квиток в кіно, або щось таке. Або попрохати хай вам покаже де краще усього вигулювати собачку. Щось таке, а не прям отак одразу побачення
аж позив рвотний пішов...
А потім тій бідосі страшно жінку поцілувати...може знов харасмент....про щось більше навіть не балакаємо, бо то взагалі джейл.
Ну якщо комусь заходить бути постійно першою і керівником стосунків...можливо ок