Українська Манітоба
-
Побачення-це коли я знаю, що я буду з людиною проводити час. Будемо багато спілкуватись, їсти, гуляти, дивитись кіно і тп. Побачення-це те, що пропонує і придумує він, а коректується по ходу справи. Кава-це реально тільки кава в самому непримітному місці, щоб просто побачити людину і зрозуміти, чи варто взагалі далі спілкуватись
-
-
мені не подобається ваша фраза "це ж треба про себе щось розповідати, напружуватись"... Чому розповідь про себе вас напружує? Чому ви взагалі йдете на те, що вам некомфортно? Ви сумніваєтесь, що можете бути цікавою/нецікавою для іншої людини? Вибачте за такі особисті речі, але є сенс копнути туди
-
Так ви ускладнюєте)) Я навіть рідній мамі не все розказую, а ви про чоловіків і побачення)) Окресліть раз і назавжди в голові, що для вас допустимо обговорювати, і тоді не треба буде взагалі напружуватись. І якщо буде питання не із вашого листа-просто кажете, що поговорите про це в інший раз. В моєму листі про що говорити з любою людиною: - чим вона цікавиться? - з якої країни родом? - скільки і які мови знає? - які країни для подорожей обирає? - чи часто спілкується з батьками? - як проводить вільний час з друзями і наодинці? - історія - ігри - компьютери - спорт -малювання От приблизно в рамках цього списку можна балакать годинами і тижнями
-
Супер і добрі новини для власників теж: Ottawa also announced changes to the Canadian Mortgage Charter that will include an expectation that financial institutions offer permanent amortization relief to protect existing homeowners who meet certain eligibility criteria. That would allow eligible homeowners to reduce their monthly mortgage payment to a number they can afford for as long as needed.
-
www.amazon.ca/Keurig-K-Supreme-MultiStream-Technology-17-913in/dp/B08VJL3HPC/ref=asc_df_B08VJL3HPC/?tag=googlemobshop-20&linkCode=df0&hvadid=459276892491&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=15690124469028639309&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1001988&hvtargid=pla-1462926733897&psc=1&mcid=b1448591198e3a41aecde86a4da2251b Щось накшталт цього. Там 4 розмір. Півлітра нема, але 355 мл робить. Ще можна температуру регулювати.