Українська Манітоба
-
В Канаді такого не буде ніколи) тут влада у бізнеса, а не у клієнтів. У нас трохи інакше це. У мене в проекті, наприклад, менеджер знає, що комунікація з клієнтом - те, за що він (вона)) відповідає в першу чергу. Немає гріха страшніше, ніж не відповісти клієнту або відповісти не одразу, як бачиш. Гайд по комунікації займає 17 сторінок, абсолютно на все є скрипти і стандарти, ніякої самодіяльності (у мене на нього пішло два тижні). Плюс я читаю щовечора абсолютно всі переписки з клієнтами по всіх месенджерах і всіх мейлах, тому що комунікація, її швидкість і якість - це фактор конкурентоспроможності. Плюс з менеджером є щотижневі рев'ю, і на них ми говоримо в основному тільки про комунікацію та як її ще можна підкрутити та полегшити. Такі правила, коли працюєш в конкурентному ринку, тому що інакше назавтра компанії не буде. В Канаді це неможливо уявити навіть)
-
В Україні вайбер і телеграм просто must have, там школа, садок, гуртки, батьківські групи, робота ітд )))
-
У мене складається поки що враження, що всі дуже спокійні відносно цього і якщо ти підеш від них - ну ок, знайдемо іншого, тут багато людей з грошима, ніхто не стресує від цього. Хоча можливо, культура спілкування тут така, що ти просто не розумієш, що ти як клієнт їм важливий - все ввічливо, але дуже рівно і дещо байдуже. Але я маю на увазі чисто побутові штуки, інтернет, beauty, пропертіс тощо, може, в b2b воно інакше, але у мене тут немає такого досвіду
-
Ми на моїй роботі теж робимо) але у мого керівництва мотивація цих няшок завжди чисто людська, це тому, що це на користь бізнесу. Це дуже парадоксально)
-
Наразі маю $40 - 1 GB - without termination fee + $200 credit
-
О, це у мене буде наступного місяця, теж перемовини з shaw, дякую, перевірю це)
-
В Україні з цього треба обрати будь-яке одне)
-
Ndax
-
Хотів перейти від Shaw до Bell, навіть вже встановив модем від Bell, але не зміг відмовитися від персональної пропозиції Shaw і надіслав назад обладнання до Bell. Так що не скажіть)
-